4 Haziran 2008 Çarşamba

Hatırla Sevgili 68. Bölüm Özet

Gösterim Saati: 22:00
Kanal:

... VE BİR İP DAHA ÇEKİLİR !

Serbest bırakılan Necdet, Yasemin’le konuşmak için adaya gider. Yasemin’den Ahmet’le aralarındaki dargınlığa son vermelerini ister.

Harun’u ele vermemek için konuşmayan Işık, serbest bırakılır. Gözaltı süresinde ağır işkence görmüştür. Işık’la, Harun birlikte yurt dışına kaçmaya karar verirler. Ahmet, Defne ve Kemal Zeynep için de tek çözümün yurt dışına kaçması olduğuna karar verirler. Sahte pasaportu Kamil ayarlayacaktır.

Ali, Tufan ve Salim’in tutukluluğu sürmektedir. Erdal Eren’i idamdan kurtarma çalışmaları bir sonuç vermez. Eren bir gece sabaha karşı tutuklu bulunduğu Mamak Askeri Cezaevi’nde alınıp idam edilir.

Sıla 75. Bölüm Özet

Gösterim Saati: 20:00
Kanal:

“O çocuk… ikimizin de olmayacak...”

Berzan’ın intiharı herkeste farklı duygular uyandırır. Kimi üzülür, kimi rahatlar, kimi içinse bu ilahi adalettir. Ancak Sıla ve Boran için bu ölüm, bambaşka bir acıyı da beraberinde getirir: Haberin yarattığı karışıklıktan faydalanan Esma, Bedirhan’ı alıp kayıplara karışmıştır.

Sıla ve Boran, tam oğullarına kavuşacaklarını düşündükleri sırada büyük bir hayal kırıklığı yaşarlar. Üstelik Esma gözünü kırpmadan bir cinayet daha işlemiş ve ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha göstermiştir. Yine de hiçbir şey oğullarına ulaşma çabalarının engellemez. Sıla ve Boran korku ve çaresizliğin, umut ve inancın önüne geçmesine izin vermezler.

Hayat, Esma ve Sıla’yı bir kez daha karşı karşıya getirecektir. Her ikisi de, ne pahasına olursa olsun Bedirhan’dan vazgeçmemeye kararlıdır… Ancak, onu yalnız biri alabilecektir…